Resultaten voor bewerken

bewerken
 
Betekenis Bewerken.
Hieronder vind je 2 betekenissen van het woord bewerken. Je kunt ook zelf een definitie van bewerken toevoegen. regelmatig werkwoord hem proberen iets te laten doen of ni. overgankelijk veranderen om iets voor een of ander doel geschikt te maken Het ijzer werd eerst bewerkt in de fabriek.
Werkwoord bewerken" Nederlandse werkwoorden bab.la werkwoordenvervoeger.
zouden bewerkt hebben. zouden bewerkt hebben. bewerken" Engelse vertaling. bewerken" Duitse vertaling. Populaire Nederlands werkwoorden. Vind de meest gebruikte werkwoorden in Nederlands. Grammatica Op het Spoor van Grammatica! Grammaticalessen voor wie het naadje van de kous wil weten over een taal.
Synoniemen van bewerken; ander woord voor bewerken synoniemen.net.
bewerken, corrigeren, geschikt maken, passend maken, toesnijden op, vermaken, verstellen redigeren ww.: bewerken, monteren, opstellen, persklaar maken, redactie voeren, samenstellen uitwerken ww.: bewerken, bewerkstelligen, doen, effectueren, maken, uitvoeren, verrichten fatsoeneren ww.: bewerken, bijwerken, in model brengen, modelleren, opknappen, opruimen overreden ww.:
Wat is de betekenis van bewerken.
BEWERKEN, bewerkte, heeft bewerkt, den grond bewerken, ploegen, eggen enz; aan ruwe stof een vorm geven platina kan door zijn hoog smeltpunt moeilijk bewerkt worden; ruw bewerkte gereedschappen, niet fijn afgewerkt; een Fransch boek voor Nederlanders bewerkt door N. N: de bekwame staatsman wist den vrede te bewerken, t.
Hiermee kun je makkelijk online een video bewerken TechGirl.
24/09/2020 2 min lezen. Hiermee kun je makkelijk online een video bewerken. Wil je even snel online een video bewerken? Dan hebben wij goed nieuws voor je: dit zijn namelijk de beste, gratis tools voor online videobewerking! Magisto.com is een online tool voor het bewerken van videos.
Hoe kun je op je computer een video monteren en bewerken? Weethetsnel.nl.
Na het inladen zorg je ervoor dat je jouw project opslaat op een plek waar je het makkelijk terug kunt vinden met een duidelijke bestandsnaam. De video monteren. Zoek welk stuk van de video je als eerste wilt invoegen en plaats het in de tijdlijn onderaan het scherm waar VIDEO staat. Zoek binnen dit stuk wat je wilt gebruiken en druk op de knop onderaan het scherm zie de video of CTRLL om het clipje in tweeën te knippen. Verwijder het gedeelte dat je niet wilt gebruiken door op DELETE te drukken. Ga zo door met opvolgende clips. Muziek aan het project toevoegen. Je kunt nu ook andere filmpjes, fotos en muziek importeren, die je aan je project wilt toevoegen. Hoe je bijvoorbeeld de door jou gekozen muziek importeert en toevoegt kun je zien in het filmpje. De video bewerken. Selecteer onder het kopje film bewerken VIDEO OVERGANG WEERGEVEN.
Visualforce-pagina's' weergeven en bewerken.
Het eerste versienummer in de reeks is de eerste geïnstalleerde pakketversie die de Visualforce-pagina bevat. Visualforce-pagina's' weergeven en bewerken met de ontwikkelingsmodus ingeschakeld. Als de ontwikkelingsmodus ingeschakeld is, kunt u de inhoud van een pagina ook weergeven en bewerken door naar de URL van de pagina te navigeren.
bewerken in Turks Nederlands-Turks Woordenboek Glosbe.
wizard Virtuele harde schijf bewerken. Sanal Sabit Disk Düzenleme Sihirbaz. Een app voor filmbewerking kan bijvoorbeeld uw video bewerken en deze naar uw YouTube-kanaal uploaden en een app om evenementen te plannen kan met uw toestemming afspraken instellen in uw Google-agenda.
LouwersHanique Thermisch Bewerken.
Thermisch machinaal bewerken van grote afmetingen zoals enkelvoudige en dubbelwandige glasvaten. Thermisch machinaal precisie bewerken van kleinere afmetingen, zoals onder andere deksels, spiralen of glaskolommen, speciale schroefdraden en verbindingen, lampstellen, glasbehuizingen, etc. Zeer hoogwaardige thermische bewerking van kwartsmaterialen.; Traditioneel glasinstrument maken.

Contacteer ons