Meer resultaten voor huis

huis
 
Huizen te koop immo proxio.
Ieperstraat 6, Lo-Reninge, ref. 3050761, Woning met 5 slaapkamers Bewoonbare oppervlakte: 246 m. In het landelijke Reninge is deze ruime half-open woning gelegen met de mogelijkheid tot maar liefst 5 slaapkamers. Deze op te frissen woning besc. Nieuw 7 dagen. Huis te koop in Izegem. Prinsessestraat 42, Izegem, ref. 3051689, Woning met 4 slaapkamers Bewoonbare oppervlakte: 202 m. Deze prachtige, karaktervolle en ruime burgerwoning bevindt zich te Emelgem, vlakbij het centrum van Izegem en gelegen in de dichte omgeving van. Nieuw 7 dagen. Huis te koop in Kortemark. Torhoutstraat 57, Kortemark, ref. 3051692, Woning met 2 slaapkamers Bewoonbare oppervlakte: 162 m. Graag stellen wij u deze interessante, instapklare woning voor. Deze bevindt zich aan de rand van het centrum van Kortemark en staat op een per. Huis te koop in Brugge. Kleine Herstbergestraat 4, Brugge, ref. 3057772, Stadswoning met 4 slaapkamers. Een stille zijstraat in Brugges oudste kern, op slechts een steenworp van de Markt en Burg. 2 Aaneenpalende Brugs huisjes werden samengevoegd tot een. Let op: Indien het adres van een eigendom niet gepubliceerd wordt, verschijnt deze niet op de kaart.
huis WikiWoordenboek.
een firma, eenvoudige onderneming van twee of meer personen. Producten zijn te koop bij ons huis. Het huis van de kogel. een zetel van een belangrijk persoon, bedrijf of instelling. Het Witte Huis, het Anne Frank huis, Huis ten Bosch, het Holland-Heineken huis.
Te huur Immo Francois. logo-immo-francois. icon-map. icon-grid. icon-no-results. bbg-logo. instagram.
estates.count panden te huur gevonden favorites.length favorieten. toon op kaart toon in grid. Aflopend op prijs. Oplopend op prijs. estate.properties_sold % reeds verkocht. null estate.properties.length 1? units: unit estate.bedrooms slaapkamers slaapkamer estate.sizes estate.sizes.total estate.sizes.total.formatted? vanaf estate.price.formatted op aanvraag verkocht verhuurd. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met onze lokale experten en zij helpen jou een pand te zoeken op basis van jouw criteria. help me mijn droompand te vinden. Bel, bied geniet. Zoek pand Over.
Militair Huis De Belgische Monarchie.
Hij wordt bijgestaan door een hoofdofficier, de Adviseur bij het Militair Huis van de Koning. Het Hoofd van het Militair Huis van de Koning verzekert de coördinatie met het Veiligheidsdetachement van het Paleis en beheert de Informaticadienst. Tot het Militair Huis behoren eveneens de Vleugeladjudanten en de Ordonnansofficieren.:
Sociaal Huis Anzegem.
Opgelet: geen mobiele dienstverlening in juli en augustus. Geen laatavondopening: 01/07/2021 tot 31/08/2021. 21/07/2021 Nationale feestdag. 21/09/2021 Kermis Vichte. 01/11/2021 tot en met 02/11/2021 Allerheiligen en Allerzielen. 24/12/2021 tot en met 26/12/2021 Kerstperiode. 31/12/2021 tot en met 02/01/2021 Nieuwjaarsperiode. Mobiele dienstverlening Sociaal Huis.
Home Huis van het Kind regio Westerlo.
Vanaf 2 november zijn er op verschillende plaatsen in onze regio plastassen te ontlenen. Een plastas is een verteltas over zindelijkheid. Lees er meer over hier op onze website. Huis van het Kind Herselt, Hulshout, Westerlo. Verlorenkost 22/3, 2260 Westerlo.
sociaalhuis.
Hang een sticker Parkeer en Zorg. Opnieuw gratis controle bij vroedvrouw. Taalentvolle vrijwilligers gezocht. Sociaal Huis zoekt bijzondere buddy's.' Nieuwsbrief dienstencentrum februari 2021. Sociaal Huis Kuurne. 056 73 70 11. Volg het Sociaal Huis op de voet. Elektronische nieuwsbrief Sociaal Huis.
t Huis buitenschoolse kinderopvang Gemeente Maasmechelen.
Voor kinderen van het kleuter en basisonderwijs is er het initiatief buitenschoolse kinderopvang t Huis, kortweg IBO t Huis, een speelomgeving waar kinderen zichzelf kunnen zijn in een vertrouwde huiselijke omgeving. Onder professioneel toezicht kunnen de kinderen er naar hartenlust spelen.
Huis van het kind Bilzen.
Wat zoek je? Huis van het kind. Huis van het kind. Het Huis van het Kind is een netwerkorganisatie met heel wat deelwerkingen en projecten, maar ook een plek in de stad waar je voor een aantal diensten naartoe kan.

Contacteer ons