Resultaten voor notaris

notaris
 
Directory van notarissen in België lexgo.be.
Op zoek naar een directory van notarissen? U bent bij LexGo aan het juiste adres voor een lijst van alle notarissen in België. Elke notaris in de directory heeft een fiche met het adres, de contactgegevens en de url van de website.
NAS Notariaat aan de Sluis Notaris Blontrock uit Brugge.
Een overlijden in de naaste omgeving brengt helaas ook heel wat papierwerk met zich mee voor de erfgenamen. Bent u van plan om binnenkort een eigen zaak op te starten? De notaris kan u helpen in de keuze van een geschikte omkadering. Taken Van De Notaris.
Notaris zoek Notaris.be. icon-calculate. icon-adressbook.
02 262.05.50 / 02 262.05.51. Taalkennis in kantoor: Néerlandais, Français. BTW BE 0525630924. Notaris KNOPS Hilde. sinds 16 avril 2013. Notaris DEVLEESCHOUWER Laurence. sinds 16 avril 2013. Mijn notariële akten. Copyright 2021 Fednot Alle rechten voorbehouden Gebruiksvoorwaarden Privacy policy Cookie policy.
notaris Traduction en français exemples néerlandais Reverso Context.
Voor de toepassing van dit artikel wordt de kandidaat-notaris gelijkgesteld met een notaris. Pour l'application' du présent article, le candidat-notaire est assimilé à un notaire. Het werd gebouwd tussen 1895 en 1900 als buitenverblijf voor de notaris Isidore Eggermont 1844 1923.
Ann DE BLOCK Notaris te Sint-Amands. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Notaris Bart van Opstal, woordvoerder van Notaris.be: Het feit dat jonge kopers minder actief waren in de provinciehoofdsteden is een aandachtspunt. We merken in onze dagelijkse praktijk dat het voor vele jonge koppels geen evidente zaak is om een betaalbare woning te vinden in het centrum van de stad.
Wat is een notaris? Notaris Jean-Luc Snyers.
Dit uit zich in het motto van de notaris: De notaris luistert, geeft raad en tekent mee. Een notaris heeft een heel breed takenpakket waarvoor hij geconsulteerd kan worden. Voor bepaalde zaken zoals de aankoop van een onroerend goed of de oprichting van een vennootschap is de tussenkomst van een notaris verplicht, voor andere niet.
Notarissen FOD Financiën.
Sorry, your Web browser does not support JavaScript. For full functionality of this Website it is necessary to enable JavaScript. Overslaan en naar de inhoud gaan. Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be. Open mobile menu. Zelfstandigen vrije beroepen.
Notaris Professionelen Onroerend Erfgoed. Link naar homepagina. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Aan beschermd onroerend erfgoed en erfgoed uit een vastgestelde inventaris zijn enkele rechtsgevolgen verbonden waar je als notaris rekening mee moet houden, namelijk de informatieplicht en meldingsplicht bij eigendomsoverdracht. Wie een beschermd monument koopt of verwerft via schenking, kan onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor een verlaging van de verkooprechten of de schenkbelasting. Een notaris heeft in dat geval ook een meldingsplicht.
Notaris-vinden.be Vind een notaris bij u in de buurt.
Notarissen per provincie. Antwerpen 1 Brussels-Gewest 0 Henegouwen 0 Limburg 0 Luik 0 Luxemburg 0 Namen 0 Oost-Vlaanderen 1 Vlaams-Brabant 0 Waals-Brabant 0 West-Vlaanderen 0. Notaris-vinden.be is een overzicht voor het vinden van een notaris of notarissen bij u in de buurt.

Contacteer ons